Originalo, cadoul care se trăieşte

Originalo seturi

Amintirile sunt cele mai frumoase investiţii. Atunci când sunt trăite alături de cei dragi, ele capătă şi mai multă valoare. Iar când sunt ambalate frumos şi oferite sub forma unui cadou elegant, devin de nepreţuit.

 

Cum ar fi să oferi părinților un weekend de vis, lăsându-le posibilitatea să-şi aleagă locaţia, fără să strici surpriza, întrebându-i din timp unde îşi doresc să meargă? Să savurezi împreună cu prietenii apropiaţi momentul în care, în locul clasicului cadou ales în grabă, fără prea multă inspiraţie, să primească un zbor cu parapanta, o şedinţă de SPA, de echitaţie ori o cazare la munte? Cum ar fi să primeşti la rândul tău, la ocazii speciale un altfel de cadou?

Ne-am întrebat de multe ori cum ar fi să oferim celor apropiaţi un dar deosebit, ceva care să iasă din tiparele obişnuite, cum ar fi o trusă de cosmetice, un articol de îmbrăcăminte sau un plic în care s-a strâns cheta (am urât dintotdeauna treaba cu plicul) – lucruri banale care se pierd până la aniversarea următoare. Nu mai este un secret faptul că ne place să umblăm prin lume aşa că din perspectiva noastră un astfel de cadou ar fi strâns legat de călătorii. Deseori am fost tentaţi să oferim un bilet de avion sau o cazare într-un colt de ţară însă de fiecare dată reţinerea a fost aceeaşi: dacă beneficiarul nostru nu poate călători în acel moment? Schimbarea datei presupune costuri suplimentare sau poate că destinaţia nu e pe placul său. Şi nu în ultimul rând … cum ambalezi un voucher tipărit la imprimantă astfel încât să arate cât de cât a cadou, pentru a obţine efectul scontat?

Originalo 06Zilele trecute am primit prin curier un pachet de la Originalo. În interiorul cutiei am găsit un catalog frumos editat, un mesaj personalizat scris pe o cartolină şi, obiectul cel mai important, un voucher care ne dă posibilitatea de a alege una din oricare cele 34 de locaţii de cazare răspândite pe întreg teritoriul României (hoteluri, vile, pensiuni). Pachetul nostru, Nature Escape este unul din cele 4 incluse în colecţia Sejur, alături de City&Fun, Chic&Romance şi Boutique. Pe lângă ele am găsit alte pachete apetisante, grupate în colecţiile Sport şi Aventură (Sport to Enjoy, 100% Adrenalină şi Aventură în doi) sau Spa (Spa de Relaxare, Spa în doi şi Luxury Spa) şi sincer vorbind, toate arată nemaipomenit. În acel moment am primit răspuns pentru toate întrebările de mai sus. Aşadar, avem un cadou. Cum procedăm?

Ai găsit pachetul ideal pentru cel căruia doreşti să-i faci o bucurie. Îţi cunoşti bine prietenul, ştii că este o fire romantică şi că i-ar prinde bine un weekend de vis alături de persoana iubită într-un loc deosebit sau din contră, e mare amator de natură, un aventurier ce îşi doreşte un strop de adrenalină ori … visează la o şedinţă de spa cu masaje, tratamente cu caviar şi tot dichisul. Nimic mai simplu. Binecuvântează-l cu unul din pachetele Originalo şi te va pomeni toată viaţa. Îi dai astfel posibilitatea de a-şi alege singur categoria de răsfăţ. Fiind cadou, nu este menţionat nicăieri preţul, în afara variantei în care îl faci curios şi intră pe pagina web Originalo. În plus, voucherul îi dă posibilitatea de a-şi consuma cadoul în timp, perioada minimă de valabilitate fiind de un an, cu posibilitate de prelungire. Pentru ca efectul să fie maxim, cadoul poate fi personalizat printr-un mesaj scris pe acea cartolină, pe care fericitul posesor îl va primi în interior. Dar dacă eşti chiar tu fericitul posesor?

Ai primit un cadou Originalo. Înseamnă că eşti foarte apreciat, astfel de daruri nu sunt consumate, ele sunt trăite şi savurate, aşadar nu sunt pentru oricine ;). Foarte frumos. Tot ce trebuie să faci este să parcurgi catalogul, să studiezi, să compari, să intri pe net în fiecare locaţie pentru informaţii suplimentare iar la final să alegi. În cazul pachetelor Sejur vei beneficia de o noapte de cazare plus alte servicii, în funcţie de locaţia aleasă. Iei legătura direct cu hotelul sau pensiunea preferată şi rezervi pe baza voucherului, menţionând codul confidenţial de pe verso, după ce în prealabil ai stabilit o dată disponibilă. În momentul sosirii la hotel trebuie să prezinţi voucherul şi vei beneficia în mod direct de cadou. Enjoy! Dacă nimic din pachetul primit nu este pe placul tău, poţi să-l schimbi oricând cu un altul, intrând pe situl Originalo. Puţin probabil să nu găseşti, fiecare pachet conţine o ofertă generoasă de activităţi iar numărul ofertelor din cele 10 pachete depăşeşte 170. Ce trebuie însă reţinut este faptul că voucherul este valabil pentru o singură activitate (sau cazare, după caz).

Şi încă un amănunt: pachetele sunt pentru el, pentru ea sau pentru amândoi, aşadar atenţie mare când comandaţi. Pentru alte detalii vă recomand să studiaţi cu încredere pagina web Originalo. Înainte de orice comandă ar fi bine să verificaţi erata, foarte utilă pentru cazurile în care ceva se modifică prin cataloage (nu uitaţi că valabilitatea voucherului este de peste un an iar în acest timp pot interveni schimbări).

Acestea fiind scrise, vă mai spun că în curând vine ziua mea şi visez cu nerăbdare la un cadou Originalo :). Până atunci, aşteptăm să dea colţ de primăvară, îl vom trăi pe cel aflat deja în posesie … apoi vom reveni, să vă povestim cum a fost.

Related posts

2 comments

  1. Chiar astept sa vad si eu cum a fost. Si unde stau eu am gasit astfel de pachete atat in centrele comerciale cat si in magazine mici, dar nu am avut curaj sa iau, in plus unele sincer imi pareau chiar scumpe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.