Cine sunt bursucii călători (TravelBadgers)?

Suntem un “el” – Cătălin zis Badger şi o “ea” – Renate aka Renu, mereu pe picior de plecare. Am început să ne scriem impresiile de călătorie la insistenţele prietenilor, când relatările pe email nu mai erau suficiente. Aşa a luat naştere TravelBadgers.

Obişnuiam să călătorim încă de pe vremea când eram de-o şchioapă: la 3 ani el urca muntele la Stâna de Vale, la 5 ani fugea de la grădiniţă să descopere lumea prin cartierul vecin, iar ea încerca să-şi convingă mătuşa să plece împreună la plimbare pe furiş, deşi abia venise de la joacă. Încă de atunci ne consumam dar în acelaşi timp ne şi câştigam energia călătorind!

Mai târziu, când ne-am întâlnit, adolescenţi fiind, nu mai contau decât plimbările … un început bun, zicem noi! Un început pe care l-am repetat la fiecare călătorie, ajungând ca şi adulţi să percepem lumea din locuri din ce în ce mai interesante şi îndepărtate.

Pentru noi călătoria înseamnă pură creativitate, orizontul cunoaşterii fiind nemărginit.  Dar în acelaşi timp înseamnă şi toleranţă, fiindcă doar călătorind poţi conştientiza cât sunt de diferiţi oamenii şi cât de frumoasă este viaţa, dincolo de realitatea (uneori monotonă sau din contră, prea solicitantă) de zi cu zi.

Iubim călătoriile, dar întotdeauna ne place să ne întoarcem acasă. Pentru a ne pregăti de un nou început, o altă călătorie, o nouă experienţă, o altă poveste TravelBadgers!