“Atelierele Paravion”, ediția a doua

Harta destinatiilor EDEN

Dragi prieteni, s-a dat startul unei noi ediții de concurs pe destinații turistice. Atelierele Paravion au revenit în forță, de această dată cu studenții din anul II al Facultății de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice.

 

Să înceapă jocurile! Dacă prima ediție s-a dorit a fi una pilot, în cadrul căreia s-au confruntat 10 echipe, de această dată concurența este mult mai mare: nu mai puțin de 50 de echipe au luat startul în una din cele mai antrenante competiții la nivel academic. Atelierele Paravion este un proiect inițiat de Facultatea de Marketing, din cadrul ASE, în colaborare cu agenția Paravion, cu scopul de a implica studenții în mediul de afaceri. Prima ediție a fost fructuoasă pentru Echipa Travelbadgers – am ocupat locul al doilea și am câștigat un citybreak în România, pe care îl vom onora la final de iunie.

În aceeași notă optimistă am pornit în ediția a doua. Iar la întâlnirea cu studenții de la ASE, urnele au decis: noua generație de bursuci este formată din 7 fete frumoase și talentate care vor prezenta 7 destinații surprinzătoare. Așadar, faceți cunoștință cu echipa EDEN. Iată cum se autocaracterizează:

Este simplu să pronunţi cuvântul “echipă”. Însă este destul de dificil să găseşti oameni cu care să lucrezi, iar la final, munca să fie apreciată. Suntem 7 membre în echipa Eden şi în ciuda faptului că avem personalităţi diferite acest lucru nu ne afectează munca în echipă, din contră, acesta este un avantaj, ne ajută să ne completăm una pe cealaltă, constituind un grup omogen şi original.

Diana are o fire flexibilă, dedicată şi implicată care reuşeşte să îmbine utilul cu plăcutul. Hobby-ul ei este ceea ce o diferenţiază de ceilalţi membri ai echipei şi datorită acestuia promovează şi un stil de viaţă sănătos. Destinație: Winnipeg, Manitoba (Canada)

Gabriela este o persoană introvertită, mereu nemulţumită însă întotdeauna se mobilizează şi îşi duce la bun sfârşit obligaţiile. Cu toate acestea ea este prietenoasă şi implicată în tot ceea ce face. Destinație: Sao Vicente (Insulele Capului Verde)

Sultănica, deşi mai rezervată şi calmă, îşi îndeplineşte sarcinile eficient, fiind atentă şi la cele mai mici detalii. Este perseverentă, ambiţioasă şi tratează lucrurile cu seriozitate. Destinație: Santa Cruz de la Palma, Insulele Canare (Spania)

Roxana, cea mai dinamică membră din echipa Eden este în permanenţă dornică de afirmare. Ea întreţine şi destinde atmosfera în mediul de lucru iar temperamentul ei coleric stă la baza ideilor sale originale. Destinație: Durham Tees Valley (Regatul Unit)

Iuliana e mascota echipei, mereu zâmbitoare şi calmă, enervant de calmă uneori dar mereu cu idei bune. Se descurcă excelent să comunice în public şi improvizează cu uşurinţă atunci când întâmpină dificultăţi. Destinație: Jakarta (Indonezia)

Viorica este o bună organizatoare, ocupându-se de centralizarea tuturor informaţiilor şi distribuirea sarcinilor în randul membrilor. Este un bun negociator, ştiind să apere interesele echipei cu diplomaţie. Destinație: Montego Bay (Jamaica)

Ramona are un caracter schimbător însă în ciuda acestui lucru ea îndeplineşte sarcinile care i se atribuie şi sintetizează informaţiile cele mai importante. Reuşeşte să se adapteze la situaţie, este ambiţioasă şi dornică să înveţe în permanenţă. Destinație: Culiacán (Mexic)

Ne-am stabilit ca obiective acumularea cât mai multor cunoştinţe în domeniul relaţiilor publice şi îndeplinirea tuturor sarcinilor, iar scopul principal este acela de a ne surprinde inclusiv pe noi cu materialele pe care le vom realiza. Principalele noastre atuuri sunt: abilităţi excelente de comunicare şi lucru în echipă, organizare, seriozitate în muncă, punctualitate, eficienţă.

La finalul săptămânii viitoare vom susține live destinațiile la ASE. Până atunci, urmăriți activitatea de promovare a echipei EDEN pe pagina Facebook Echipa TravelBadgers și fiți alături de fetele noastre, călătorind virtual alături de ele în Winnipeg, Sao Vicente, Santa Cruz de la Palma, Durham Tees Valley, Jakarta, Montego Bay și nu în ultimul rând în Culiacán! 🙂

 

Related posts

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.