Turnuri din lumea întreagă

Oriunde ne plimbăm prin lumea largă încercăm să cuprindem cât se poate de mult din frumuseţile locului. Cum de fiecare dată timpul este principala problemă, căutăm o imagine de ansamblu a zonei.

 

Dar nu întotdeauna această opţiune este la îndemână. Muntele este departe, elicopterul mult prea scump, aşadar nu ne rămâne decât o variantă care nu de multe ori costă ceva, dar treci peste acest mic inconvenient băgând în faţă cea mai bună justificare: “O dată ajungem şi noi aici …“. Această variantă este căţărarea într-un turn.

Fie că găsim o clădire înaltă, un turn de televiziune sau vechi fortificaţii de apărare, turnurile sunt cea mai bună alegere pentru a vedea un oraş de sus. Arhitecturi deosebite, multe din ele sunt adevărate simboluri ale locului. De cele mai multe ori explorarea începe din vârful lor, planul de vizitare se schiţează rapid în mintea călătorului, rutele şi traseele prind contur. Aşadar, primul lucru recomandat să-l faceţi când ajungeţi într-un loc nou este să urcaţi într-un turn. Majoritatea costă, deci luaţi în considerare la buget. În continuare vă prezentăm un caleidoscop de turnuri urcate în călătoriile noastre. Cu ajutorul Wikipedia şi a fotografiilor făcute la faţa locului. Click pe foto pentru mărire. Pentru informații, puneți șoarecu’ deasupra ei :

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.