The Thailand Race – cursa pentru aventura vieții

Călătoriile îți deschid mereu noi orizonturi. Cunoști oameni, afli despre locuri nebănuite, trăiești aventuri de neimaginat. Cu cât vei trăi mai intens cu atât îți vei dori și mai mult, pentru că toate au un început. Iar dacă până acum au fost doar în imaginația ta, e timpul să acționezi – intră în cursa pentru aventura vieții.

 

Pentru noi, The Thailand Race a început în anul 2000, când Asia era un fel de trufanda pentru călătorii dornici de aventuri din România. În acea perioadă, Europa de vest era încă condiționată de vize, pentru care trebuia să stai umil la cozile ambasadelor. În aceste condiții, Orientul Îndepărtat părea o opțiune demnă de luat în calcul, în ciuda distanței și a costurilor ridicate. Thailanda a fost una din primele țări vizitate, în perioada în care “Kickboxer”-ul lui Van Damme și “Karate Tiger”-ul lui Loren Avedon încă dominau topurile închirierilor de casete video. Erau timpuri în care Thailanda era un adevărat dreamland iar călătoria în țara zâmbetelor era considerată de noi aventura vieții. De atunci și până acum am mai avut parte de multe astfel de aventuri iar Thailanda a fost doar începutul.

În luna septembrie, Autoritatea de Turism a Thailandei organizează un concurs, având ca premiu o excursie plină de aventuri în ținutul misterios al Thailandei. Două echipe, una din România și cealaltă din Bulgaria vor concura, timp de o săptămână, într-o cursă de tip “Dropped”, “Chasing time” sau “Lost in”, premiul fiind o nouă călătorie în … Thailanda 🙂

Ce ai de făcut? Pregătește un film despre tine, în care să te prezinți și să expui motivele pentru care tu meriți să fii marele câștigător. Postează-l pe YouTube, înscrie-te pe #TheThailandRace, menționând în maximum 20 de cuvinte ce înseamnă aventura pentru tine și mobilizează toți prietenii pentru a te susține pe Facebook, Instagram și alte rețele sociale. Până pe 30 septembrie trebuie să aduni cât mai multe like-uri pentru a intra în finala celor 10 participanți. Câștigătorul va fi anunțat pe 5 octombrie iar dacă tu vei fi cel ales, vei hălădui prin Thailada în perioada 22 octombrie – 1 noiembrie, alături de coechipierul tău – Cabral Ibacka. Veți avea un buget cu care veți colinda țara în lung și în lat, veți interacționa cu localnicii, veți experimenta și veți trăi la maxim în ceea ce ar putea fi aventura vieții … sau poate e doar începutul.

Thailanda este o țară a contrastelor. Un loc de vis, cu plaje și ape limpezi, cu temple încărcate de istorie, cu orașe trepidante, în care vei întâlni oameni deschiși, mereu cu zâmbetul pe buze. Este un loc perfect pentru o vacanță de neuitat – ne vom aminti întotdeauna cu plăcere de călătoria cu tuktuk-ul din centrul aglomerat al Bangkok-ului, de plajele din Insula de Corali, de bananele delicioase, de elefanții pe care i-am hrănit, de dansul bambusului, de luptele Muay-thai, de pitonii pe care i-am atârnat de gât sau de tigrii bengalezi pe care i-am ținut de cozi.

Te invităm acum să intri în cursa pentru Thailanda și să participi la competiția care îți poate transforma visul în realitate. Accesează thethailandrace.com, urmează instrucțiunile iar peste o lună poți fi acolo … în Thailanda, în prima aventură a vieții!

Related posts

Turnuri din lumea întreagă

12-October-2010

Cu Tuk Tuk-ul prin Bangkok

16-November-2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.