Flavours of Marrakech – video

În așteptarea serialului despre aventura noastră din Nepal, vă propunem să dați o tură virtuală printr-un oraș cu totul deosebit. Marrakech merită văzut, trăit, degustat, simțit și auzit. Iar dacă imaginile din filmul de mai sus vă vor convinge, nu mai stați pe gânduri. Dați o fugă în Maroc!

 

Săptămâna trecută ne-am întors de la 40°, de la dunele aurii din Qatar și am aterizat acasă în plină toamnă, unde temperatura scade noaptea aproape de îngheț. Cu gândul la zilele călduroase, ne-am apucat să răsfoim prin fotografii. Și cum suntem pofticioși din fire, nu ne-a luat mult până am ajuns la albumul călătoriei noastre din Maroc. Amintirea deliciosului Tajine, a supei de melci cu chimen sau a inegalabilului suc de portocale ne-a făcut papilele să tresalte în ritmul oriental al muzicii beduinilor. Citesc pe blogul lui Aliceee despre integrarea sa în Maroc, alături de familie. Mai rămâne să ne uităm la telenovela Clona și tabloul este complet.

Related posts

2 comments

  1. Hahahah, m-ai inclus frumos in articolul tau! Ms Si asocierea cu Clona e o onoare :), by the way am savurat serialul cap coada de 2 ori! Iubesc Marocul!
    Inca ma mai gandesc daca am timp sa ajung in Marrakech sau nu de data asta! Cred totusi ca voi da prioritate Essouerei. Inca pe acolo nu am fost:)Ti-au iesit bine pozele! si cele din avion! camera mea mi-a scos niste punctulete :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.