Foto flash – Echipa TravelBadgers

Portret de familie 02

La început de decembrie, prin ograda Bursucilor Călători e viermuială mare. Care vasăzică … ce se-ntâmplă oare?

 

Nu e ceea ce credeţi, nu ne gândim încă la venirea Moşului. Studenţii noştri se pregătesc intens pentru prezentarea de luni, în cadrul proiectului #ateliereleparavion, iniţiat de Catedra de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, în parteneriat cu Paravion.ro. Proiectul în sine a fost detaliat într-un articol anterior, la fel şi prezentarea celor cinci studenţi din echipa noastră, tineri talentaţi care ne-au cucerit din prima clipă. Testul suprem va fi luni, 16 decembrie, când vor susţine live prezentările în faţa juriului, concurând alături de alte 9 echipe, pentru o notă bună la examen şi pentru marele premiu, o excursie în Cipru.

Despre spiritul lor de echipă, despre determinarea cu care au lucrat la acest proiect nu e nevoie să povestim noi prea multe – vă invităm să vă convingeţi singuri, parcurgând pagina de facebook Echipa TravelBadgers – gândită, creată şi administrată exclusiv de ei. Cele 5 destinaţii (Stuttgart, Sibiu, Malta, Riga şi Tenerife) au fost excelent prezentate pe parcursul a mai bine de două săptămâni, în cele mai mici detalii. Locuri de vis, delicii gastronomice, festivaluri, istorie, tradiţii, parcuri tematice, muzee şi multe alte atracţii, toate au fost detaliate în amănunt de Andreea, Iulia, Radu, Andreea şi Bianca. La final nu putem spune decât că abia aşteptăm să dăm o fugă în Riga, să ne prăjim la soare pe plajă în Tenerife, să ne pierdem prin Grota Albastră din Malta, să vizităm muzeele Mercedes şi Porsche din Stuttgart sau să revenim cu multă plăcere în Sibiu pentru alte atracţii pe care abia acum le-am aflat, datorită studenţilor noştri.

Şi pentru că în aceste zile am fost mai tot timpul împreună (online şi offline), muncind alături de ei zile întregi pentru reuşita proiectului, am ajuns la concluzia că nu suntem doar o echipă obişnuită. Cei cinci au devenit parte din familia noastră de bursuci. Şi, aşa cum stă bine unei familii care se respectă, ne-am dus la fotograf să ne tragem în poză. Cei de la Foto Union organizează an de an în preajma sărbătorilor de iarnă o sesiune de câteva zile în care oricine poate veni împreună cu familia, prietenii sau colegii să se fotografieze lângă un brad împodobit, în atmosfera caldă a unui cămin primitor, decor perfect pentru o fotografie de familie. În acest an, evenimentul a avut loc la Ceainăria Lelia (str.Polonă nr.77, Bucureşti). Moşul n-a rezistat tentaţiei şi a spus prezent, alături de Renul său drag, de Rudolf (nu prea avea nasul roşu dar în fine …) şi de simpaticele Crăciuniţe.

Aşadar, iată-ne – cei 7 Bursuci Călători la poza de familie! Sperăm să nu ne oprim aici – ne dorim să vă trimitem la vară o altă fotografie, de data asta de pe plajele din Cipru, în costum de baie. Crăciun Fericit şi … călătoriţi, călătoriţi, călătoriţi, pentru că Lumea … nu e îndeajuns! 😉

Update 10.02.2014 – astăzi a avut loc stabilirea echipelor cîştigătoare. Echipa TravelBadgers pleacă acasă cu un binemeritat loc 2 şi un premiu oferit de Paravion.ro (un citybreak în România în formaţie completă). Felicităm ocupanţii locului 1, echipa Anei-Maria Caia (Depozit), pe cei de pe locul 3 – Mihai Jurcă (The guide) precum şi pe toţi participanţii la acest frumos proiect academic. În final, adresăm o întrebare tuturor: unde în România propuneţi să ne bucurăm de premiu?!? 😀

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.