Corespondență din Göreme

Dragi prieteni călători, după toţi aceşti ani de aşteptare, după vise şi speranţe că într-o bună zi îi va veni rândul … iată, ziua mult aşteptată a sosit. Am ajuns în Cappadocia. Realitatea depăşeşte imaginaţia, mă aflu într-o altă lume, un loc în care natura şi-a desăvârşit creaţia. O lume de vis.

 

Nu cred că natura ar fi putut fi mai darnică cu acest loc desprins parcă dintr-o poveste ireală. Prima impresie este extrem de puternică. Imaginaţi-vă Râpa Roşie de la Sebeş, apoi multiplicaţi imaginea de câte ori doriţi şi tot nu veţi ajunge la ceea ce am văzut. Şi încă nu am văzut nimic. Am intrat deja în program, nici nu am coborât bine din autocar la Nevşehir că în următoarea oră m-am trezit cu agenda plină pe următoarele zile. Traseul roşu, traseul verde, cu incursiuni prin întreaga zonă, zbor cu balonul, trekking printre impresionantele conuri de piatră ale Cappadociei, biking şi lista continuă. Ca să vă faceţi o primă idee, fotografia de mai sus e luată de pe terasa grotei – hotel unde m-am cazat.

Nu e vreme de pierdut. În următoarea oră pornesc în explorare, cu un tur pe Valea Roşie. Iar poveștile vor veni în curând. Până atunci, vă incit un pic cu filmuleţul de mai jos …

 

Related posts

Corespondenţă din Erevan

11-September-2013

Corespondenţă din Chitwan

14-October-2011

Corespondenţă din Doha

22-October-2011

8 comments

  1. Te felicit, badge, ca ai ajuns in Cappadocia si astept pozele tale, care sa-mi reaminteasca propriul tur acolo. E, intr-adevar, ceva de neuitat!

  2. Mulțumesc, Traveling Hawk. Știu că ai fost în Cappadocia, am văzut fotografii. De când m-am întors nu prea am stat pe acasă, sper ca în zilele următoare să găsesc timp să-mi pun impresiile pe blog.

  3. Locuri superbe pe care oricine si-ar dori sa le viziteze macar odata in viata. Fac parte dintre acestia. Probabil si pentru mine asteptarea va fi lunga, intre timp insa, ma voi multumi cu articolele voastre. Va multumim ca ne aratati lumea prin ochii vostri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.