Corespondenţă din Valencia

Hola, amigos! Suntem de câteva ore în Valencia, un oraş care se pregăteşte de marea sărbătoare Las Fallas. La 20º Celsius, atmosfera se apropie mai degrabă de cea de Revelion – peste tot răsună petardele!

 

Azi nu vom vorbi de Las Fallas, de Ninots, de costume şi de marea de petarde şi artificii care va brăzda cerul Valenciei. După o seară relaxantă în Oraşul Artelor şi Ştiinţelor, dorim să vă prezentăm lumea incredibilă creată de acest magnific arhitect pe care Spania l-a dăruit lumii. Aşadar, dragi prieteni călători, azi vorbeşte Santiago Calatrava!

Related posts

4 comments

  1. Si mie imi plac operele lui Calatrava si mi-am propus o vizita in Valencia. Pana acum am vazut Gara Oriente din Lisabona, turnul de la Montjuic, Barcelona si un pavilion al Targului Mondial de la Sevilla. Pozele tale sunt excelente, badge!

  2. Gracias! Pot să spun acum că am avut noroc acum două seri. Tocmai ne-am întors din același loc, în seara asta zona nu mai era la fel de mult luminată iar apa era ușor vălurită, deci nu prea mai aveam reflexie. Poate că doar în weekend se luminează la capacitate maximă, nu știu exact.

    Traveling Hawk, la Sevilla există Puente Alamillo, tot opera lui Calatrava. Fiind tot în formă de harpă, seamănă puțin cu Pont de L’Assut de L’or, cel din fotografii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.